|
Celem, który jest nam najbliższy, jest dostarczanie Klientom produktów z najwyższej półki: pysznych, zdrowych, o wyjątkowym aromacie i zawsze świeżych. Dokładnie takich, jakie sami chcielibyśmy znaleźć na stole.
W naszej Piekarni cała sztuka rozpoczyna się od przygotowania najlepszej jakości atestowanych składników pochodzących od wyłącznie sprawdzonych dostawców, dokładnie tak, jak czynili to nasi przodkowie w 1957 roku.
W następnej kolejności czerpiąc z doświadczeń trzech pokoleń piekarzy umiejętnie łączymy je, tworząc pachnące i chrupiące wypieki.
Kluczem do sukcesu są własne, wypracowane na przestrzeni lat receptury i naturalne procesy fermentacyjne – a to właśnie te atuty zakładów rzemieślniczych dają im przewagę nad produkcją masową.
Drugim istotnym elementem piekarniczej układanki jest nowoczesne zaplecze techniczne, umożliwiające stałe monitorowanie jakości i wysoką powtarzalność produkcji. Istotnym filarem działalności Zakładu jest Cukiernia, wytwarzająca wysokiej jakości ciasta, ciasteczka i torty także według pomysłu Klienta.
Duża ilość wzorów i kombinacji owocuje ilością zamówień.
W 2014 roku w wybranych Sklepach Firmowych wprowadziliśmy możliwość zakupu pieczywa prosto z pieca. Gwarantuje to doskonałe walory smakowe, niebywałą świeżość i chrupkość.
Zawsze dbamy, aby nasze wypieki spełniały najwyższe standardy jakościowe. Dzięki temu posiadamy nieustannie poszerzające się grono stałych Klientów.
| |
|